Home Despre noi Fotografii Parteneri Tarife Contact

Newsletter

Primiti ultimele stiri si promotii automat prin email.

Opinii

Parerea pacientilor nostrii conteaza

Detalii

Estetica Dentara

Cosmetica dentara

 1. Tratament de albire profesioinala si profilaxie

 2. Consta in detartraj, periaj profesional, tratament gingival, kit de albire si fluorizare

  Albirea este o procedura folosita pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor. Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt.
  Cauzele cele mai frecvente care pot determina aparitia petelor sunt: consumul de alimente ce contin substante colorate (cafea, ceai ,sucuri colorate , vin rosu etc.) care pot patrunde prin smalt cu impregnarea dentinei (de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu periaj sau detartraj), fumatul, anumite medicamente, traumele dentare, fluorizari excesive.

  Albirea se poate face:
  • in cadrul Centrului Medical Dental Estetica - intr-o singura sedinta, (gelul de albire este mai concentrat)
  • la domiciliul pacientului- se confectioneaza gutiere adaptate perfect dintilor, care se poarta noaptea, timp de 5-8 nopti (gel cu concentratie mai redusa).

  Albire ineficienta pentru:

  • fluoroza dentara
  • coloratia maronie (produsa de carie)
  • coloratia gri-albastruie, data de obturatiile din amalgam

  Pentru mentinerea culorii albe a dintilor pe o perioada cat mai lunga:

  • in timpul tratamentului de albire si cel putin 2-4 saptamani dupa tratament este interzis consumul de alimente si bauturi colorate (cafea, ciocolata, cola, vin rosu etc.) si fumatul
  • este indicata pastrarea unei igiene orale cat mai buna, control periodic in cabinetul de medicina dentara si efectuarea unui detartraj periodic.

 3. Fate de ceramica

 4. Fatetele din ceramica (portelan) reprezinta o modalitate eleganta de a imbunatati zimbetul, chiar si atunci cind exista probleme de forma, pozitie, aliniament sau lungime ale dintilor. Datorita grosimii foarte reduse, fatetele necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt. Rezultatul este spectaculos, dintii dumneavoastra vor avea aspectul dintilor actorilor de la Hollywood

 5. Fatete din compozit
 6. Obturatii fizionomice

 7. Maiestria medicilor dentisti de a modela materiale de ultima generatie pentru reconstituirea dintilor afectati(mici imperfectiuni de coloratie, structura, carii dentare etc.) ridica terapia restaurativa la nivel de arta.
 8. Coroane de zirconiu

 9. Datorita faptului ca zirconiul este un material estetic, rezistent, biocompatibil, necesitand o preparatie minima a dintelui, poate fi folosit atat pentru realizarea unei singure coroane cat si pentru realizarea unei punti dentare estetice atat in zonele anterioare cat si posterioare.

 10. Tatuaj dentar

 11. Aplicarea pe suprafata dintelui a unui strass dentar (o bijuterie) - in Centrul Medical Dental Estetica un cristal de tip Swarovsky - cu un adeziv special fotopolimerizabil. Este in tendinte foarte atragator si iti da stralucirea zambetului. Procedura este complet nedureroasa. Daca pacientul doreste indepartarea acestuia dupa un timp se poate face usor si fara consecinte negative asupra dintelui.

 12. Coroane de ceramica cu suport metalic
 13. Coroane full-ceramic - fara suport metalic